Julbrev 2021

Posted by Mats Andersson in Föreningen | Okategoriserade

Ännu ett år närmar sig sitt slut. Ytterligare ett år som präglats av Coronapandemin och tvingat oss ställa in och ställa om. Vi har tvingats vara försiktiga i våra möten och hållit avstånd till varandra, även till nära och kära. Vi har fått avstå många planerade aktiviteter och tillfällen att träffa vänner och familj under året. Pandemin tvingade oss att ställa in årets sommarläger, ännu en gång. Men vi ser med tillförsikt fram mot 2022 och hoppas att vi alla, både barn och vuxna snart blir fullt vaccinerade.

Vi tror och hoppas på ett bättre 2022 och planerar för att fira vårt något försenade 10-årsjubileum som förening på vårt sommarläger. Lägret kommer att äga rum på Kronocamping Saxnäs på Öland 28 – 31 juli. Vi kommer att hålla årsmöte på lägrets första dag. Kallelse med dagordning till årsmötet kommer att skickas ut under juni månad. Många har redan anmält sig till lägret och vi ser fram emot att äntligen få träffas. Vår förhoppning är att covid-19-pandemin inte kommer att stoppa eller på annat sätt påverka vårt planerade läger och årsmöte. Om så sker kommer årsmötet att ske digitalt via TEAMS.
Vi i styrelsen planerar för ett fysiskt halvårsmöte 25 – 27 februari i Skövde. Om du har några frågor eller förslag till oss, hör av dig till oss via e-post: styrelsen@sturge-weber.se eller till enskild styrelsemedlem – du hittar e-postadresserna på vår hemsida
www.sturge-weber.se/kontakter.

Påminner också om att betala medlemsavgiften senast 31/1 2022!

Hoppas ni alla får njuta av julefrid och umgänge med familj och de som står er nära. Vi hoppas att 2022 blir ett ljusare år för alla. Fortsätt håll i, håll ut och håll avstånd.

Har du inte köpt alla julklappar än – ge bort en gåva till vår förening! Hör av dig till styrelsen så ordnar vi ett fint gåvobevis.

God jul och gott nytt år!
Styrelsen i Sturge Weber-föreningen Sverige

Julbrevet 2021!

Här hittar du 2022 års medlemsavgifter!

Ladda ner vår folder!

Both comments and pings are currently closed.