Sommarlägret 2020

Posted by Mats Andersson in Aktiviteter | Föreningen | Övrigt

Sturge Weber föreningen Sverige

Till alla medlemmar och lägerdeltagare

För de allra flesta av oss är nog inte påsken som vanligt i och med Coronaviruset. Vänner, familj, nära och kära som vi vanligtvis brukar träffa har vi på avstånd, men jag hoppas verkligen att vi alla ändå får tillfälle att njuta av ledighet och förhoppningsvis vårsol.

Det gäller för oss alla att fortsätta hålla i och hålla ut i den nya typ av vardag som vi befinner oss i och därmed anpassa våra liv efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Rekommendationer som påverkar oss alla.

Till följd av detta har vi i styrelsen tagit beslut om att ställa in vårt kommande sommarläger på Öland i sommar. Tyvärr ett mycket tråkigt beslut, men ändå nödvändigt. Ni som har betalat lägeravgift kommer givetvis att få tillbaka era pengar. Föreningens kassör har fått uppdraget att sköta återbetalningarna under april månad.

Vi har också beslutat att vi gör ett nytt försök nästa sommar på samma plats. Givetvis kommer ni som inte hade möjlighet att boka in er i år att erbjudas plats nästa år. Stugor är preliminärt reserverade och mer information kommer under slutet av året. Förhoppningsvis vet vi då mer om hur Coronaviruset kommer att påverka oss under nästa sommar.

Vårt planerade årsmöte kommer också att skjutas på framtiden, enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi planerar att genomföra det någon gång under hösten, ev kan det komma att ske digitalt. Vi återkommer med mer information när det närmar sig. Så länge kan jag meddela att alla i vår sittande styrelse kan tänka sig att fortsätta med sitt arbete, om föreningens medlemmar så önskar.

Samtidigt som vi hanterar den vardag som vi befinner oss i försöker vi också att blicka framåt, även om framtiden är svår att förutse. Ta hand om varandra, men på avstånd.

Vi i styrelsen vill passa på att önska er alla en fortsatt Glad Påsk!

Hälsningar
Styrelsen
genom ordförande Carola Sandfridsson

Both comments and pings are currently closed.